Începe cea de a XII-a ediție a Dr. Oetker Junior Trophy

Cea de a XII-a ediție a Dr. Oetker Junior Trophy, competiție internațională din cadrul Tennis Europe, categoria 1, va avea loc în perioada 13-19 mai, la Centrul Naţional de Tenis din Bucureşti.

Victor Hănescu, care sprijină copii în drumul către înalta performanță prin bursele și programele de la academia lui, este de părere că tenisul românesc are de câştigat prin turnee precum Dr. Oetker Junior Trophy. Ianis Ghiulea, care beneficiază de bursă la Academia de Tenis Hănescu, va concura la această ediție a Dr. Oetker Junior Trophy.

“Dr. Oetker Junior Trophy este un turneu internațional important, unde cei mici pot să aibă șansa de a juca cu jucători străini și putem să ne dezvoltăm.

Avem nevoie de cât mai multe turnee de acest gen. Acest tip de turneu este important pentru tenisul de la noi pentru că ajută jucătorii români să evolueze să ajungă în clasamentele internaționale”, a declarat Hănescu.

Informații despre turneul, la care participă 153 de jucători din 25 de țări, pot fi găsite pe juniortrophy.ro si pagina de Facebook Tennis Stars. Sponsorul principal al turneului este Dr. Oetker Romania.