Cum poți realiza o vestă din blană pentru damă la comandă: haine premium personalizate

Dacă îți dorești un anumit tip de vestă blană damă și îți este foarte dificil să îl găsești în oferta standard a magazinelor, trebuie să știi că mai ai opțiuni de explorat. Specialiștii recomandă să te adresezi întotdeauna magazinelor de profil, brandurilor cu ateliere proprii, dar dacă nici așa nu ai găsit modelul adecvat, nu înseamnă că trebuie să faci compromisuri.

Vestea bună este că poți realiza haine de blană damă la comandă, fie că optezi pentru un model total nou, personalizat de la zero, fie că alegi opțiunea personalizarii unor anumite elemente la modelele standard. Ai șansa să alegi tu lungimea pentru o vesta blana dama: https://www.blana.ro/veste-de-blana/, culoarea, dimensiunea, căptușeala și alte elemente.

Poți opta pentru o vesta blana dama personalizată după un model standard

Tot ce trebuie să faci este să alegi un model de vestă de blană standard, care a îndeplinit cele mai multe criterii din lista ta. Acesta va reprezenta punctul de plecare, modelul de bază. Mai departe, vei alege tipul de blană, în acord cu stilul tău vestimentar și cu preferințele sau bugetul de care dispui. În cele ce urmează, începe personalizarea elementelor. Poți să optezi pentru o altă culoare decât modelul standard, mult mai compatibilă cu garderoba ta și modul în care te îmbraci.

De asemenea, poți alege elemente care adăugă unicitate și stil vestei, făcând-o să îți aparțină. Buzunarele, nasturii, elementele de închidere se pot personaliza în acord cu stilul tău. Procedeul se numește „haină de blană made to measure” și ține cont de conformația corpului clientei. Deși respectă un tipar standard, scopul este ca modelul personalizat să se adapteze perfect la silueta clientei și la preferințele ei în ceea ce privește materialul, culoarea, accesoriile.

Haina de blană bespoke, realizată de la zero în acord cu dorințele tale

Procesul de realizare a unei haine bespoke este mult mai complex. Implică o experiență personalizată de la zero, de la ședința de consiliere inițială până la finalizarea și proba finală a piesei vestimentare. În faza inițială, se discută preferințele tale: veți vorbi despre modelul dorit, tipologia de blană, culoarea optimă, elemente ce țin de design, accesorii și așa mai departe. În această sesiune e important să se înțeleagă 100% așteptările clientei. De cele mai multe ori, clienta vine cu o fotografie sau cu o schiță a modelului dorit, iar – ulterior – se realizează măsurătorile precise. Personalul specializat din magazin te va ajuta să optezi pentru tipologia de blană potrivită cu stilul tău vestimentar, stilul de viață și bugetul de care dispui. Acest procedeu de customizare implică de la 1 până la 4 probe, pentru a asigura versiunea finală. Se vor face ajustări, în funcție de feedback-ul clientei și recomandările profesionistului din magazin.

La Casa de Blănuri MG găsești modele wow de vestă blană damă, capă blană și alte piese

Casa de Blănuri MG te așteaptă cu o vastă ofertă de modele de vestă blană damă, jachetă, capa blana de aici, dar și alte piese care impresionează prin calitatea lor premium. Ai și posibilitatea să accesezi servicii de personalizare, atât haină de blană bespoke, cât și haină de blană made to measure. Cei mai buni profesioniști din România se găsesc în atelierele celor de la Casa de Blănuri MG, care – în plus – colaborează și cu designeri celebri din Italia. Acest magazin de lux te va ajuta să îți duci garderoba la următorul nivel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *