De ce să îi oferi animalului tău de companie hrană umedă premium

Tips&tricks: de ce să îi oferi animalului tău de companie hrană umedă premium?

Ai în familie un patruped blănos, pe care îl adori și căruia îți dorești să oferi toate condițiile necesare, pentru a se dezvolta armonios din punct de vedere fizic și psihic?

Atunci este bine să investești în hrana umeda caini de aici, de calitate, pe lângă bobițele uscate, pentru a-i oferi animalului un deliciu culinar din când în când. Mâncarea umedă este una gustoasă și apetisantă, pe care prietenul tău necuvântător nu o va refuza niciodată, dar în privința căreia trebuie să fii atent, pentru ca ea să fie una de calitate!

Când și de ce să îi dai animalului hrana umeda caini?

La fel ca orice animal, câinele tău se poate plictisi la un moment dat de bobițele uscate pe care i le oferi în fiecare zi. În acest caz, merită să investești în mâncare umedă de calitate, cu mențiunea că o porție pe săptămână este suficientă. Astfel, vei vedea fericirea în ochii prietenului tău patruped, iar acesta te va iubi și mai mult!

Un alt moment, în care este oportun să îi oferi câinelui hrană umedă este acela în care animalul nu se simte bine din punct de vedere fizic. Din cauza anumitor boli, patrupedul poate ajunge să refuze bobițele uscate ori chiar să bea apă, acum fiind momentul potrivit pentru a-i oferi fie o conservă, fie un plic, datorită căruia să se alimenteze și, totodată să se hidrateze.

Hrana umedă este recomandată inclusiv pentru câinii cu o vârstă extrem de fragedă, care nu au dantura încă bine dezvoltată, dar și seniorilor, care se confruntă cu probleme de masticație.

Un gust apetisant și o aromă îmbietoare

Fie că alegi să investești în plicuri și conserve pe bază de pui, de vită, de somon sau de curcan, despre mâncarea umedă trebuie să știi că este una extrem de apetisantă pentru câinele tău. Cu o aromă îmbietoare și o textură plăcută, aerată, hrana umedă este o alegere inspirată, pentru care prietenul tău patruped îți va mulțumi! Astfel, câinele tău va reuși să mănânce chiar și atunci când se confruntă cu probleme de sănătate, obținându-și astfel nutrienții necesari.

Îți ajuți câinele să ia suplimentele nutritive

Pe lângă o alimentație corectă, prietenul tău necuvântător are nevoie și de suplimente nutritive, care să îi susțină buna dezvoltare a sistemului osos, a sistemului articular, dar și funcționarea inimii și a ficatului. Aceste produse sunt disponibile sub formă de tablete, masticabile ori pulberi, iar atunci când observi că animalul tău refuză să le ia pe cale orală, i le poți amesteca foarte ușor în mâncarea umedă. Trucul funcționează de fiecare dată!

Ușor de administrat

Întrucât mâncarea umedă este ambalată de către producători în plicuri sau conserve, îți este foarte ușor să i-o oferi câinelui tău. De exemplu, plicurile sunt alegeri excelente, întrucât sunt disponibile sub formă de monoporții. Cât despre conserve, ele pot avea gramaje mai mari, de până la 800 de grame, dar indicat este să fie consumat în cel mult o zi de la deschidere, întrucât ulterior încep să-și piardă din proprietăți.

NovaFood.roeste partenerul tău de încredere, care te ajută să alegi și să investești în mâncarea potrivită pentru patrupedul tău. Online ai la dispoziție atât hrana uscata caini:https://www.novafood.ro/hrana-uscata-pentru-caini/, cât și mâncare umedă, dar și recompense în diferite forme și dimensiuni. Citește descrierea fiecărui produs, înainte de a lua o decizie, iar atunci când ești sigur, plasează-ți comanda direct pe Internet, urmând să o primești direct la tine acasă!  Astfel, te vei bucura mereu de un câine fericit și sănătos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *